Pelletketels

BESPAAR 15% TOT 40% MET DEZE PELLETKETEL OP UW STOOKKOSTEN T.O.V. MAZOUT EN GAS
 
Het voordeel van de Ekoline warmwaterketel t.o.v. vergelijkbare producten is het gepatenteerde en ecologischeverbrandingssysteem dat de hoogste gebruiksgraad (96,4%) bij de de verbranding garandeert. Door dit systeem wordt er veel bespaard en de uitstoot van schadelijke gassen tot een minimum beperkt.
Het verbrandingsproces en de afvoer van de verbrandingsproducten ( pellets )worden door de ketelelektronisch aangestuurd.
De hoeveelheid pellets, hoeveelheid lucht in de brander, het verbrandingsproces en de afvoer van de rookgassen.

Het hoge rendement van de ketel, die de optimale warmte opwekt, wordt op de volgende manier bereikt:
  • De ideale warmte wisseling tussen de verbrandingskamer en het watercircuit door middel van een systeem van cier cellen.
  • De snelheid van de hete luchtstroom wordt van de verbrandingskamer tot aan de schouw op een gecontroleerde manier laag gehouden om zo een effiŽnte warmte overdracht te bekomen.
Door de Ekoline warmwaterketel krijgt u een varwarmingssysteem dat ZEER eenvoudig is te bedienen.
  • Met behulp van een thermostaat kunt u de ketel programeren naar uw behoefte. De thermostaat bied een dag/nacht modus voor elke dag in de week.
Er zijn bijkomende accesoires beschikbaar voor de opvolging van de ketel, bijvoorbeeld, het in- en uitschakelen per sms-bericht.

Ekoline warmwaterketel verwarmen uw ruimte met minimale werkings- en onderhoudskosten dankzij programmatie, elektronische regeling en een eenvoudig reinigingsproces.